EMMA-ehdokassarjat 2019


Tuottaja
Chisu

Lauluntekijä. Tuottaja. Esiintyjä. Yksi Suomen menestyneimmistä popartisteista, Chisu, julkaisi vuonna 2019 uuden albuminsa MOMENTUM 123 sekä kokonaisuuden päättäneen Post Momentum EP:n. Levyn teema on vahva ja ajankohtainen: muutos. Chisun uusi tuleminen otettiin vastaan ylistyksin ja levy sai kiitosta mm. Soundin (5 tähteä) ja Helsingin Sanomien (4 tähteä) arvioissa. Albumin teema – muutos – kuului elektrovivahteisella levyllä vahvasti. Kokonaisuus esitteli yleisölle täysin uudenlaisen Chisun ja myös keikoilla entisen viiden hengen bändin on korvannut kaksi konemuusikkoa.

Neljä albumia julkaissut ja 11 Emmaa voittanut Chisu säveltää, sanoittaa ja tuottaa musiikkinsa itse ja on ensimmäinen nainen, joka on voittanut Vuoden tuottaja -Emman. Chisun levyjä on tähän mennessä myyty yli 300 000 kappaletta.

 

  DJ PP (Perttu Mäkelä)

  DJPP on helsinkiläinen muusikko, tuottaja ja biisinkirjoittaja. DJPP tuotti ja kirjoitti biisejä viime vuonna mm. JVG:lle, Teflon Brothersille, STIGille ja Ville Gallelle Vain Elämää -ohjelmaan sekä toimi vastaavana tuottaja JVG:n “Rata/Raitti”-levyllä.

  Eppu Kosonen

  Eppu Kosonen on helsinkiläinen musiikintekijä ja -tuottaja. Hänen viimevuotisiin tekemisiinsä lukeutuvat JVG:n "Ikuinen vappu", Vesalan "Mul ei oo lapsuudensankarii", Pyhimys&Saimaa-yhtyeen albumi "Olisinpa täällä" sekä Teflon Brothersin "Harmaa rinne". Hänet on aiemmin palkittu Vuoden tuottajana vuoden 2013 Emma-gaalassa.

   Jukka Immonen

   Jukka Immonen on helsinkiläinen pitkän uran tehnyt tuottaja ja biisintekijä, musiikkituotantotalon The Fried Music:n perustaja, sekä EMI Capitol-levymerkin luova johtaja. Jukan vuoden 2019 tuotantoa ovat muun muassa Lauri Tähkän “Palavaa vettä” ja albumi “Meidän tulevat päivät”, Knipin debyyttialbumi “Knipi” ja Younghearted ”Vapaa”-albumin tuotantoa. Näiden lisäksi Jukka tuotti myös useita kauden 2019 Vain Elämää –kappaleita Lauri Tähkälle, Elastiselle, Samu Haberille ja Vesalalle.

    MDS (Santeri Kauppinen)

    MD$ (Santeri Kauppinen) on helsinkiläinen tuottaja, jonka saavutukset niin suomalaisen kuin ulkomaisenkin urbaanin musiikin kärkinimien taustalla tunnetaan hyvin. Suomessa MD$ on tuottanut kappaleita muun muassa JVG:lle ja Cledokselle, ja hän toimi myös vastaavana tuottajana Gettomasan Diplomaatti-albumilla.

    MD$ valloittaa parhaillaan Yhdysvaltoja, missä hänen tuottamaansa musiikkia on päätynyt muun muassa G-Eazyn, Kevin Gatesin ja 6lackin albumeille. MD$:n tuottama kappale Never Know oli 6lackin vuonna 2017 Grammy-ehdokkaana olleen Free 6lack –albumin avausraita.

    Ticketmaster
    Created by Designer Helsinki