EMMA-ehdokassarjat 2021


Tuottaja


Heviteemu

Heviteemu, eli Teemu Javanainen, on turkulaislähtöinen tuottaja ja laulunkirjoittaja. Lahjakas laulaja ja muusikko on aiemmin nähty myös death metal -yhtye Sieluporan rumpalina. Teemu on multi-instrumentalisti, ja hänen vahvuuksiaan ovat kiinnostavat melodiat ja uudet, innovatiiviset konseptit. Viime vuosina hän on tuottanut ja kirjoittanut musiikkia useille Suomen eturivin artisteille, kuten costeelle, Vesalalle, Mouhoukselle ja SANNIlle. Capitol Recordsille kiinnitetty monilahjakkuus julkaisee myös omaa musiikkia Heviteemu-nimellä. Omassa artistiprojektissaan hän vastaa itse sekä tuotannosta että lyriikoista.

Viimeisimpiä tuotantoja:

costee - Elämä on hetken ihanaa
Figaro - Sähköö
SANNI - Kesken
PAMELA - En oo ainoo
Figaro - Kyyneleet feat. ABREU
Mouhous - Karma
Isaac Sene - Nälkä
Suvi Teräsniska - Kaikki joiden jäljet säästin
costee - Nuori Edelmann
Figaro - Kaks toisillemme hellää feat. Vesala

Kustantaja: The Fried Music

Joonas Angeria

Joonas Angeria on helsinkiläinen tuottaja ja lauluntekijä. Erityisesti laulutuottajana meritoituneen Angerian kädenjälkeä voi kuulla monilla Suomen eturivin artistien kappaleilla. Hänet palkittiin vuoden kevyen musiikin tekijänä vuonna 2014 sekä noteerattiin vuoden tuottaja -ehdokkuudella myös vuonna 2017. Kotimaan menestyksen lisäksi hän on tehnyt musiikkia myös kansainvälisille markkinoille, ja hänellä on vahva tausta työskentelystä etenkin amerikkalaisella musiikkikentällä. Erityisesti pop-genressä tunnettu Angeria on kirjoittanut ja tuottanut menestyskappaleita useille artisteille, kuten Isac Elliot, Pentatonix, Robin Packalen, Julie Bergan, Vesala, Alma, Mikael Gabriel, Kaija Koo, Roope Salminen & Koirat ja Elias Kaskinen.

Viimeaikaisia tuotantoja:

Ressu Redford - Rakastettavin
KUUMAA - Tarkotin sua
Kaija Koo x Pyhimys - Sattuu
Aksel Kankaanranta - Sydän paareilla
Kaija Koo - Taipumaton albumi
Janna - Maailma meidän jälkeen
Titta - Elämä on nyt
Robin Packalen - Hard to Love ft. Alex Mattson
Elias Kaskinen - Pelkään rakastaa sua
Illy - No feelings feat. Carla Wehbe
Oskr - Lie
Aksel - Hurt

Kustantaja: The Fried Music

Mikko Koivunen

Mikko Koivunen on noussut nopeasti Suomen kärkituottajien joukkoon. Hänen tuottajanuransa starttasi vuonna 2017, kun hän debytoi kirjoittajana ja tuottajana Idols-voittaja Anniinan ensisinglellä Syvään Päähän.

Koivunen on tuottajana poikkeuksellisen monipuolinen ja hallitsee suvereenisti eri genret hip hopista iskelmään. Myös kuluneen vuoden aikana hän on tuottanut kappaleilta laajalla skaalalla artisteille kuten Pihlaja, Ahti, Yeboyah, Antti Ketonen, Frans Harju, Adi L Hasla ja Slani.

Uniikin soundin omaavan tuottajan vuoden isoimpiin julkaisuihin kuuluvat Pihlajan hitit Paha Barbi ja uusin julkaisu Tatuoitu, jotka molemmat nousivat Spotifyn top 20:een. Koivunen toimi pääasiallisena tuottajana myös Pihlajan ensimmäisellä albumilla Kirjoitettu tähtiin, joka on ylittänyt kultalevyn rajan. Yleisö on ottanut omakseen myös Ahdin singlen Matkustaja (feat. Akseli Kankaanranta), joka ylsi Spotifyssa sijalle #9.

Tänä vuonna tehtiin myös suomalaista musiikkihistoriaa, kun ensi kertaa koskaan FIFA-jalkapallopelin soittolistalle valittiin suomalainen artisti ja suomenkielinen kappale, Yeaboyahin Just Se. Kappaleen tuotannosta vastasi yhdessä Yrjänän ja MD$:n kanssa Mikko Koivunen.

Kustantaja: Kaiku Entertainment

Rollot

Rollot – tuottajaduon muodostavat rovaniemeläislähtöiset kaverukset Iiro Paakkari ja Arttu Istala, jotka ovat kovalla työllä saavuttaneet paikkansa Suomen halutuimpien tuottajien joukossa. Rollot toimivat muun muassa ABREUn, Nelli Matulan ja Isac Elliotin luottotuottajina. Julkaisuja on kertynyt jo yli 50, joista viimeisimpinä mainittakoon ABREUn 20 Ave Mariaa sekä kaikki syksyn 2021 ABREUn Vain elämää – biisit.

Kustantaja: HMC Publishing/Warner Music Finland

Samuli Sirviö

Samuli Sirviö on helsinkiläinen muusikko-tuottaja. Hänen kuluneen vuoden tuotantoihinsa kuuluvat muun muassa albumilistan ykkösenä debytoinut Ellinooran kulta-albumi Viimeinen Romantikko, sekä radiolistan ykkössijaa kahdeksan viikkoa dominoinut platinasingle Dinosauruksii. Sirviön tuotantoja kuullaan myös Ressu Redfordin kultaa striimanneella Hölmö Sydän-albumilla, mukaanlukien radiolistan top10:ssä viihtynyt Pieni Askel -single sekä albumin nimikkosingle Hölmö Sydän. Näiden lisäksi tuotantolistalta löytyy esimerkiksi leijonanosa Tuure Kilpeläisen Vain Elämää -versioista sekä Hanna Pakarisen ja Jesse Kaikurannan paluusinglet. Sirviön tuotannoissa yhdistyvät ajattomuus ja modernius. Tunnistettavia elementtejä ovat orgaaninen pop-soundi ja oikeat instrumentit.

Created by Designer Helsinki