EMMA-Kategoriat 2017


Naissolisti


yliylijumalatar

Evelina

Evelina on noussut nopeasti vain parissa vuodessa yhdeksi Suomen kuunnelluimmaksi ja seuratuimmaksi artistiksi. Tänä vuonna julkaistut sinkut Kylmii väreitä (Spotify #1), Tornado (Spotify #2), Katri Helena (Spotify #3) ovat striimanneet jo yli 13 miljoonaa kertaa! Evelina on Suomen oloissa ainutlaatuinen artisti rikkoen genererajoja ja uudistaen pop-ilmaisua

 

Universal Music & M-Eazy Music

jannahurmerinta

Janna

Lahjakas laulaja-lauluntekijä on noussut debyyttialbuminsa myötä Suomen eturivin artistikaartiin. Monipuolisesta naisnäkökulmasta kumpuavissa puhuttelevissa kappaleissa kuuluu Jannan oma ääni, näkemys ja kokemus. Jannan ääni ja tulkintataito ovat omaa luokkaansa ja kaikki hänen julkaistut sinkkunsa v. 2017 ovat ylittäneet kultarajan.

 

Universal Music

Jennisnappi

Jenni Vartiainen

Jenni Vartiainen on 2000-luvun menestynein naisartisti Suomessa. Vartiaisen levyjä on myyty yli 350 000 kappaletta ja hän on voittanut urallaan yhdeksän Emma palkintoa. Vartiainen teki näyttävän comebackin tammikuussa 2017 Turvasana-singlen myötä. Turvasana on myynyt platinaa ja se esittelee loistavalla tavalla itsevarman ja uusiutuneen Vartiaisen. Kultaa myynyt Se oikea –single julkaistiin kesällä ja se ylsi radiolistan kärkisijoille. Syksyllä Jenni Vartiainen hurmasi koko kansan Vain elämää –ohjelmassa, josta nousi lukuisia kappaleita Spotify TOP 50-listalle. Ohjelmassa kuultu Keinu-kappale on ylittänyt kultarajan, noussut radioiden kolmanneksi soitetuimmaksi kappaleeksi ja ollut viikkojen ajan listojen kärjessä.

 

Warner Music

 

Laura Voutilainen

Laura Voutilainen on julkaissut urallaan useita kulta- ja platina-albumeita, ja Vain Elämää -sarjaakin tähdittänyt artisti on tunnettu mm. kappaleistaan Kerran, Miks ei ja En mielestäin sua saa. Kesäkuussa 2017 julkaistu albumi Miks ei on Lauran 13. studioalbumi ja mm. hitit Miks ei ja Mä en kestä sisältävä levy myi ennakkoon kultaa.

 

Kaiku Recordings

Lippupalvelu
Sivuston suunnittelu ja toteutus: Designer Helsinki