EMMA-ehdokassarjat 2018


Tuottaja
  Jukka Immonen

  Jukka Immonen on helsinkiläinen pitkän uran tehnyt tuottaja ja biisintekijä. Jukka on musiikkituotantotalon The Fried Music:n perustaja, sekä EMI Capitol-levymerkin luova johtaja. Jukan vuoden 2018 albumituotantoa ovat muun muassa: Anna Puu - Nälkäinen sydän, Sunrise Avenue - Heartbreak Centurty (osatuotantona), Juha Tapio - Kuka näkee sut (yhdessä tuottaja Eppu Kososen kanssa), Jenni Vartiainen - Monologi (yhdessä tuottaja Jurekin kanssa). Singletuotantoa puolestaan: Lauri Tähkä - Mä en pelkää, Vesala - Nyt on lähtö (yhdessä tuottaja Eppu Kososen ja Paula Vesalan kanssa).

  JUREK

  Jurek on jatkanut vuonna 2018 suomalaisen pop-soundin ykkösketjussa tuottaen hittejä Sannille, Antti Tuiskulle, Jenni Vartiaiselle, Isac Elliotille ja Elastiselle. Jurekin toiminta on voimistunut myös maamme rajojen ulkopuolella. Yhdysvalloissa on syntynyt tuotantoja mm. DJ Matomalle ja Galantikselle.

  Jurekin käsialaa ovat muun muassa: SANNI - Jacuzzi, SANNI - Kaunis koti, Jenni Vartiainen - Made in heaven, Lukas Leon - XTC

   Kalle Mäkipelto

   Kalle "Kashwell" Mäkipelto on noussut parissa vuodessa Suomen kysytyimpien tuottajien joukkoon. Kalle on lyhyen ajan sisällä ehtinyt säveltää ja tuottaa isoja hittejä mm. Evelinalle, Nikke Ankaralle, Pikku G:lle, Roope Salminen & Koirille ja Arttu Lindemanille.

   Kallen vuoden 2018 isoimpia biisejä ovat: Evelinan "Sun vika" ja VE-biisi ”Asfalttiviidakko”, Nikke Ankaran "Rikkinäinen prinsessa" ja Janna feat. Tuure Kilpeläinen "Sateet"

   Samuli Sirviö

   Samuli Sirviö on tuottaja, biisintekijä ja muusikko, joka nousi tuottajien ykkösketjuun viimeistään Ellinooran tuplaplatinaa myyneellä Villi Lapsi-debyyttialbumilla. Samuli on tehnyt töitä useiden eturivin artistien kanssa ja viime aikoina hänen tuotantojaan ovat olleet mm. Antti Ketosen jättihitti Olisitpa sylissäni sekä uusin single Niin kaunis, Ellinooran Glitteri, Nartut ja Bäng bäng typerä sydän sekä kaikkien Ellinooran Vain Elämää-versioiden tuotannot, Mikko Harjun Sinä riität, Hengitä ja Sinä olet elämä, Pate Mustajärven Haudankaivaja, Neon 2:n Ikuisesti aina, Youngheartedin Sun syliin sekä Yön Tällainen mies.

   Tido

   Tido on Turun Varissuolta kotoisin oleva tuottaja ja säveltäjä. Tidosta on tullut tärkeä taustavoima muun muassa Reino Nordinille, ABREUlle, Mikael Gabrielille, TIPAlle ja Pete Parkkoselle. Kolmasosan vuodestaan Tido kirjoittaa ja tuottaa musiikkia maailmalla. Hänellä on kustannussopimus myös Yhdysvalloissa Pulse Music Groupin kanssa.

   Tidon käsialaa ovat muun muassa: TIPPA - Satutat mua, ABREU - Yhen Elämän Juttu, TIPPA & JVG - Roska Silmäs, Reino Nordin - Kyynelten Virta

   Ticketmaster
   Created by Designer Helsinki