EMMA-Kategoriat 2016


Tuottaja by Genelec
HENRI "HANK SOLO" SALONEN

Hank Solo on helsinkiläinen tuottaja, säveltäjä ja muusikko. Hank Solo on kirjoittanut ja tuottanut lukuisille kotimaisille sekä ulkomaisille artisteille. Spotifyn päiväkohtainen striimiennätys (SANNI - Että Mitähän Vittua) 349 000 kuuntelulla. Voittanut myös Vuoden biisi - Emman sekä 2015 (Kasmir - Vadelmavene) että 2016 (SANNI - 2080-luvulla). Tuotannot 2016 mm. SANNI - SANNI-albumi (mm. Että Mitähän Vittua, Vahinko, Oo Se Kun Oot…) Hank Solo - Söpö Anna Abreu feat. Mikael Gabriel - Kaikki Paljaana Kasmir - Amen Roope Salminen & Koirat feat. Anna Abreu - Voodoo

  HENRI 'MGI' Lanz

  Vuoden tuottaja –Emmalla kaksi kertaa palkittu Henri ”MGI” Lanz on yksi Suomen menestyneimpiä tuottajia/biisintekijöitä. Hän on työskennellyt ulkomailla mm. Justin Bieberin, Pitbullin ja Kylie Minoguen kanssa, ja on mm. noussut USA:n Billboard-albumilistalle kaksi kertaa top 10:iin. Vuonna 2016 MGI:n tuotannot ovat saavuttaneet yli 85 miljoonaa streamia Spotifyssa ja 12 Spotifyn listaykköstä. Tuotantoja ovat mm. Evelina, Nikke Ankara, JVG, Olavi Uusivirta, Profeetat, Teflon Brothers, Arttu Lindeman, Janna, Roope Salminen & Koirat, Elephante (US), Kill Paris (US),  Empire - TV show jne. MGI on myös perustanut M-Eazy Musicin, johon kuuluu labelin lisäksi live- ja kustannustoimintaa

  JUKKA IMMONEN

  Tuottaja, biisintekijä. Työskennellyt viime vuosina mm. Jenni Vartiainen, Sunrise Avenue, Paula Vesala, Anna Puu, Elastinen ja JVG. Tuottaja Emma 2005 sekä 2010. Levytuotannot tänä vuonna: - Elastinen / Elastinen Feat. - Lauri Tähkä / Vien sut täältä kotiin - Kaija Koo / Sinun naisesi (Yhdessä Antti Riihimäen ja Hannu Korkeamäen kanssa).

  Kaikuentertainment

  JUREK

  Kuopiosta Helsinkiin raiteiden tuoma Jurek on viime vuonna entisestään vankistanut asemaansa suomalaisen pop-tuotannon tähtikentällisessä. Monitaitoisen miehen kädenjälkeä on vuoden 2016 aikana kuultu mm. Erinin, Tippa.T:n, Pete Parkkosen, Antti Tuiskun, Lucaksen ja Elastisen ääniteillä.

  VESALA

  Suomen lahjakkaimpiin taiteilijoihin kuuluva Vesala aloitti soolouransa ”Tequila” –singlellä, joka nousi sekä Spotifyn että radioiden kärkisijoille heti julkaisunsa jälkeen. Kappale oli yksi Suomen soitetuimmista radiobiiseistä vuonna 2016. Kesällä 2016 Vesala julkaisi kiihkeästi odotetun debyyttialbuminsa Vesala, jolta julkaistiin menestyssinglet ”Tytöt ei soita kitaraa”, ”Älä droppaa mun tunnelmaa” sekä ”Ei pystyny hengittää”. Vesala on toiminut albumin vastaavana tuottajana ja säveltänyt ja sanoittanut albumin lähes kokonaisuudessaan. Vesala tunnetaan muun muassa lähes 400 tuhatta albumia myyneestä PMMP-yhtyeestä. Bändi lopetti uransa suosionsa huipulla vuonna 2013 kahteen loppuunmyytyyn konserttiin Helsingin Jäähallissa. PMMP:n lisäksi Vesala on tehnyt kappaleita lukuisille muille artisteille. Suomen kaikkien aikojen parhaimpiin sanoittajiin kuuluva Vesala palkittiinkin kesällä 2016 arvostetulla Junnu Vainio –palkinnolla.

  Lippupalvelu
  Sivuston suunnittelu ja toteutus: Designer Helsinki