EMMA-Kategoriat 2016


Lastenalbumi
  AILI IKONEN, MATTI KALLIO / NALLE

  Eppu Nuotion käsikirjoittama Nalle tarjoaa aurinkoisia tuokioita Pikku Kakkosen pienimmille katsojille. sarjassa seurataan Nallen ja Apinan leikkejä, joissa syntyy riemukkaita tilanteita ja oivalluksia muodoista, väreistä, mauista ja tunteista. Ohjelman musiikin on säveltänyt Soili Perkiö. Laulusolisteina Aili Ikonen ja Matti Kallio.

  KIKATTAVA KAKKIAINEN / DJ KAKKIAINEN

  Kikattava Kakkiainen kertoo pienen pienestä hapsenkakkiaisesta, jolla on aivan erityisen tarttuva nauru. Kakkiaisen, City Kanin, Keijo Karhun ja kumppaneiden seikkailuja Havunhelman metsässä on saanut toistaiseksi seurata mobiilipelien ja Pikku Kakkosen suositun animaatiosarjan välityksellä, mutta nyt vuorossa on lasten pitkään odottama Kakkiaisen ensimmäinen oma levy!

  LIISA KALLIO JA PIKKU PAPUN ORKESTERI / PIKKU PAPUN ORKESTERI + CD

  Pikku Papu ystävineen perustaa orkesterin! Runokirja, kuvakirja, laulukirja, nuottikirja + CD, kaikki samassa paketissa! 16 uutta ihanaa runoa ja laulua lapsiperheiden iloksi. Pikku Papun laulut -levyltä tuttu Pikku Papu -orkesteri on säveltänyt kirjan 16 uutta hauskaa lorua lauluiksi ja esittää ne mukana tulevalla CD-levyllä. Kirjaan on painettu myös nuotit lauluista. Lapsi oppii tunnistamaan monia eri instrumentteja ja eri maiden laululajeja: mukana on sambaa, folkia, countrya, itämaisia ja afrikkalaisia rytmejä jne.

  MUTAVEIJARIT / YMPÄRI ÄMPÄRI!

  Mutaveijarit on Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lastenmusiikkikurssilla 2013 syntynyt kahdeksanhenkinen lastenmusiikkiyhtye. Yhtyeen kappaleet vievät yleisön sadepäivien, veden ja kuravellin riemukkaaseen maailmaan lukuisten eri instrumenttien ja laulun säestyksellä. Laulujen mukana matkustellaan ympäri maailmaa ja leikitään mudassa ja vedessä. Mutaveijarit: Aili Järvelä, Eveliina Saikkonen, Veikko Muikku, Johanna Mäkitalo, Mari Nieminen, Miia Reko, Saija Santavirta ja Leena Untamala.

  Lippupalvelu
  Sivuston suunnittelu ja toteutus: Designer Helsinki