EMMA-Kategoriat 2017


Lastenalbumi


Höpinätötterö - Höpsistä pussiin

Höpinätötterö on lastenmusiikkiduo, jonka vinkeän vinksahtanut show tarjoilee hupia ja huumoria koko perheelle. Lauluissa seikkailevat muun muassa vauhdikkaat ralliautot, herkulliset voileivät sekä Nestori-mato. Orkesterissa laulavat ja soittavat Janne Laurila (kitara & laulu) ja Joonas Keskinen (kontrabasso & laulu), jotka loihtivat ilmoille myös kaikenlaista höpinää. Höpinätötterön debyyttilevy "Höpsistä pussiin" julkaistiin tammikuussa 2017 CD-levynä sekä digitaalisesti mm. iTunes Storessa ja Spotifyssä. Levyllä soittavat Joonaksen ja Jannen lisäksi Marko Niittymäki sekä Jari Latomaa.

 

Omakustanne

Liikkuva laulureppu - Erilaista Elämää

Liikkuvan Laulurepun neljäs lastenalbumi ”Erilaista elämää” pitää sisällään elämänmakuisia ja lämminhenkisiä lastenlauluja. Lauluissa mm. tavataan melkoinen menopeli sekä Neiti Molli ja Herra Duuri, ihmetellään mikä onkaan sohvaperuna ja paljastetaan temppu, jota maailman taitavinkaan taikuri ei osaa tehdä. Liikkuva Laulureppu perustettiin vuonna 2009, kun Mari ja Timo Rautio päättivät yhdistää sosiaalialankoulutuksensa ja muusikkotaustansa! Nyt bändissä soittaa jo koko perhe - pojat: Roope -basso, Aapo -kitara & rummut, sekä Eeli -kontrabasso & laulu!

 

VLMedia

Mari Kätkä, Ulla Piispanen, Tuomas Kesälä ja Kymi Sinfonietta johtajanaan Esa Heikkilä - Hilla ja Liisi

Hilla ja Liisi ovat kaksi pientä musiikintäyteistä olentoa, vähän peikkomaista, kovasti inhimillistä, iloista ja eloisaa ystävystä. Heidän seurassaan niin perheen pienempien kuin isompienkin on kerrassaan riemukasta lähteä orkesterin säestämälle seikkailulle arjen ja juhlan sattumuksiin. Hilla ja Liisi -kirjassa nähtävät hahmot ja maailmat on musiikin soidessa luonut palkittu kuvittaja Sari Airola. Musiikin eli kaksitoista ihastuttavaa laulua lapsille ja lapsenmielisille korvainhöristelijöille puolestaan ovat luoneet alan ammattilaiset Mari Kätkä, Ulla Piispanen ja Tuomas Kesälä. Musiikin levylle on soittanut Kymi Sinfonietta kapellimestarinaan Esa Heikkilä ja tuottanut Alba Records. Kirjan on julkaissut Kustannusosakeyhtiö Teos.

 

Alba Records & Kustannusosakeyhtiö Teos

Robin Hund & Hans glada orkester - Alla ropar ett hej!

Robin Hund & Hans glada orkester (Robin Rekku & Jekkuorkesteri) soittaa svengaavaa lastenmusiikkia kahdella kielellä, joka soveltuu koko perheelle. Me räätälöimme ohjelmamme sopivaksi kaikenikäisille lapsille ja kokoamme konsertin jossa on vauhdikkaita sekä rauhallisempia hetkiä. Lapset saavat osallistua aktiivisesti laulun, liikkumisen sekä rytmiikan kautta. Vastakirjoitettu musiikki sekoittaa kasvatuksellista sanomaa sekä huumoria. Robin Hund & Hans glada orkester esiintyy useimmiten duona; Robin Hund & Bob Katti. Käytännössä tämä tarkoittaa kahta laulajaa sekä yhtä kitaristia. Robin Rekkua esittää Tomas Järvinen ja Bob Kattia esittää Henrik Strang. Yhtye on perustettu 2012, ja on julkaissut 6 albumia, joista uusin on "Alla ropar ett hej!"

 

Pro Culturae

Lippupalvelu
Sivuston suunnittelu ja toteutus: Designer Helsinki